175
175
 ledige stillinger på Magisterjob
307
307
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Grønlands Selvstyre, Departementet for Råstoffer og Arbejdsmarked

Grønlands Selvstyre, Departementet for Råstoffer og Arbejdsmarked

|
Nuuk
|
Indrykket 30-01-2019

Departementet for Råstoffer og Arbejdsmarked søger projekt geolog til tidsbegrænsetstilling

Brænder du for databaser og GIS, og har du interesse for udvikling af råstofområdet i Grønland? Så er et job som geodatabase projektgeolog i Afdeling for Geologi i Departementet for Råstoffer og Arbejdsmarked i Nuuk noget for dig.

 

Tiltrædelse 11. marts 2019 (eller efter nærmere aftale) indtil december 31, 2019.

 

Om Afdeling for Geologi

Afdeling for Geologis hovedrolle under Departementet for Råstoffer og Arbejdsmarked er bl.a.:

(a) at yde råd og vejledning til grønlandske myndigheder angående geologiske emner relateret til efterforskning og udnyttelse,

(b) at udføre geovidenskabelige undersøgelser for at tilvejebringe højkvalitetsdata til understøttelse af investeringer i efterforskning af det grønlandske mineralpotentiale og

(c) markedsføring af det grønlandske mineralpotentiale.

 

Om projekt

Under tilsyn af vores GIS / database specialkonsulent vil du forbedre eksisterende og udvikle nye geovidenskabelige og udforskningsrelaterede databaser og digitale GIS-produkter. Specielt vil du have til opgave, at opdatere og vedligeholde vores Ujarassiorit geokemiske database og indføre procedurer for løbende vedligeholdelse, samt bidrage til udvikling og forbedring af andre geodatabaser.

 

Din profil

Vi forventer, at du:

 

  • Som minimum har en bachelor, men helst kandidatgrad i geologi.

  • Er generalist og i stand til at varetage mange forskellige opgaver.

  • Er god til at kommunikere, både skriftligt og mundtligt.

  • Er proaktiv og har gode samarbejdsevner.

  • Kan arbejde struktureret, selvstændigt og resultatorienteret.

  • Har gode grønlandsk, dansk og engelskkundskaber.

 

 

Om os

Vi er ca. 20 medarbejdere i selve Departementet for Råstoffer og Arbejdsmarked. Derudover har Departementet den underliggende enhed Råstofstyrelsen, som blandt andet omfatter Afdeling for Teknik & Tilsyn og Licensafdelingen. Stillingen ligger organisatorisk i Afdeling for Geologi, som består af 1 chefgeolog og 5 geologer. Afdeling for Geologi arbejder tæt sammen med Råstofstyrelsen, De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS), og andre forsknings- og teknikinstitutter i Grønland og i udlandet.

 

Se mere om Departementet på www.naalakkersuisut.gl og om geologi på www.govmin.gl. Vi har holder til i Nuuk, hvor der er mange muligheder for at gå på jagt, fiske, sejle, vandre, stå på ski og andet friluftsliv. Byens 17.000 indbyggere har mange kulturtilbud med premierebiograf, kulturhus, golfbane, svømmehal m.m. - se mere på www.sermersooq.gl, www.greenland.com og www.naalakkersuisut.gl.

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Julie Hollis på telefon +299 58 61 70, e-mail: juho@nanoq.gl.

 

Ønsker du yderligere information om Grønland, kan du læse mere på www.naalakkersuisut.gl under Information til jobsøgere.

 

Ansøgning

Ansøgningen skal være Departementet for Råstoffer og Arbejdsmarked i hænde senest 22. februar 2019. Vi forventer at afholde samtaler straks efter ansøgningsfristens udløb.

 

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke Send ansøgning.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Kontakt

Grønlands Selvstyre, Departementet for Råstoffer og Arbejdsmarked

Postboks 1601
3900
Nuuk
Grønland
Praktisk information
Oprettet:
30-01-2019
Udløber:
22-02-2019
Kviknummer:
LJA-70212116
Jobtype:
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde:
Administration,
Analyse,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Lignende job
KU - TEO - Fakultetet
København, Storkøbenhavn
Frist:
03-08-2019
NY CARLSBERGFONDET
København, Storkøbenhavn
Frist:
20-09-2019