55
55
 ledige stillinger på Magisterjob
98
98
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 06-11-2019

Datamanager til databehandling af databaser om arbejdsmiljø

Har du erfaring i at oparbejde og håndtere databaser med tidsforløb og dataindsamlinger? Vil du være med til at sammenkoble interne og eksterne databaser til forskningsanalyser? Har du erfaring med at koordinere opgaver og sikring af persondataforordningens krav til persondata? Så har vi en spændende stilling i Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.

 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø forsker vi i emner, der har betydning for arbejdsmiljø og arbejdsrelateret helbred nu og i fremtiden. Som en sektorforskningsinstitution inden for Beskæftigelsesministeriet er det også vores opgave at overvåge og evaluere udviklingen i arbejdsmiljøet samt at pege på nye risici. Vi uddanner nye forskere og formidler vores forskningsresultater i anerkendte tidsskrifter. Vi formidler den forskningsbaserede viden til arbejdspladser, myndigheder, arbejdsmarkedets parter og rådgivere på arbejdsmiljøområdet. Derved bidrager vi til at forbedre arbejdsmiljøet i Danmark.

 

Du kan læse mere om os på www.nfa.dk

 

Analyseenhed om arbejdsmiljø der tæller

Du bliver en del af analyseenheden, hvor du vil indgå i forskningsprojekter og i analyseberedskabet, der analyserer data og kommunikerer resultaterne til brugere af arbejdsmiljøviden. Vi arbejder med store datamængder, som bruges i både myndigheds- og forskningsmæssige sammenhænge. Vi analyserer og udvikler metoder til håndtering og behandling af komplekse problemstillinger om arbejdsmiljø og arbejdsmarkedet.

 

Som datamanager vil du komme til at spille en nøglerolle i forbindelse med processen ved bearbejdning og dokumentation af data, samt i forbindelse med dataarrangering af forløbsanalyser. En vigtig del af dit arbejde er at kunne samarbejde med forskere og analytikere samt forstå de behov, der er i forhold til data. Som datamanager skal du som ekspert bygge bro til forskerne på NFA og udvikle IT løsninger der kvalitetssikrer forskningen. Du vil indgå i en gruppe med andre datamanagere, analytikere og statistikere. Gruppen samarbejder både med forskningscenterets direktionssekretariat om myndighedsbetjening og med forskere i projekter, der omfatter epidemiologiske data.

 

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 

 • Klargøring af nye databaser

 • Databasehåndtering og datakoblinger

 • Udførsel af supporteret og standardiseret analyseopgaver

 • Datadokumentation

 • Indgå i rapport og forskningsmæssig artikelskrivning

 • Understøtte persondataforordningens krav til sikring af persondata på NFA

 • Tværgående koordinering af datamanagement i projekter på NFA.

 

 

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

 

 • Har en akademisk eller anden relevant uddannelse

 • Har dokumenteret erfaring med håndtering af store datamængder i SAS og programmering i SAS og SQL

 • Har erfaring med håndtering og kobling af flere forskellige typer af datakilder, for eksempel registre og spørgeskemaundersøgelser

 • Trives med udfordringer i forhold til programmering såvel som strukturering af processer i forbindelse med håndtering af data

 • Er i stand til både at have blik for detaljer og et analytisk blik for deres betydning i større sammenhæng og kan bidrage hermed i design af undersøgelser og analyser på NFA

 • Har det godt med både at arbejde alene og i forskellige projektgrupper

 • Kan kommunikere tydeligt i både skrift og tale på dansk og gerne engelsk.

 

 

Det vil være et ekstra plus hvis du har erfaring med mange typer data og dataindsamlinger.

 

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stilingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt. Du bliver ansat efter den gældende overenskomst, fx for akademikere i staten.

 

Spørgsmål og ansøgning

Hvis du har spørgsmål stillingen, er du velkommen til at kontakte forsknings- og analysechef Peter Linde på 39 16 52 78.

 

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-Partner Rikke Ledertoug i Beskæftigelsesministeriets HR på telefon 22 50 34 87.

 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest den 19. november 2019.


Kontakt

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

Lersø Parkallé 105
2100
København Ø
Praktisk information
Oprettet:
06-11-2019
Udløber:
19-11-2019
Kviknummer:
LJA-77185735
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT og web
Beliggenhed
Lignende job
HR-ON
Odense, Fyn
Frist:
10-07-2020
KK WIND SOLUTIONS A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
Frist:
10-07-2020