56
56
 ledige stillinger på Magisterjob
99
99
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Professionshøjskolen Absalon

Professionshøjskolen Absalon

|
Vestsjælland
|
Indrykket 19-05-2020

Chef for Uddannelsesservice

Vil du bidrage til at skabe gode rammer for Absalons studerende og sikre, at vores uddannelser får en effektiv og målrettet service? Så søg stillingen som chef for en af Absalons mest centrale afdelinger.

Du kommer til at varetage en kompleks chefrolle, hvor du skal sikre, at der er styr på driften, og hvor der er kontaktflader ud til alle dele af organisationen. Du bliver en del af en strategisk chefgruppe, der leder op mod en ambitiøs direktion.

Din profil

Uddannelsesservice er en af Absalons fem fællesfunktioner, der betjener de syv faglige centre og direktionen. Afdelingen består af fem enheder: Optagelsen, Studieadministrationen, Studievejledningen, Eftervidereuddannelses-CFU-administrationen samt Eftervidereuddannelse Udvikling. Derudover er der en lille håndfuld tværgående funktioner.

Du er en leder, som har et godt kendskab til forretningsdrift gerne fra uddannelsessektoren, men erfaringen kan også komme andre steder fra. Du er en visionær holdspiller, der kommer med ambitioner, mod og nysgerrighed. Engagerede og dygtige teamledere i afdelingen, står klar til at introducere dig til Uddannelsesservice og de mange samarbejdsrelationer.

Til stillingen er der udarbejdet en uddybende job- og personprofil, som du kan se her.

Du kan læse mere om Professionshøjskolen Absalon her.

Dine kolleger

Du bliver en del af chefgruppen under professionshøjskoledirektøren og indgår i den tværgående ledelsesgruppe på Absalon.

Der er 80 medarbejdere og 6 teamledere i Uddannelsesservice. Afdelingen har medarbejdere på alle Absalons fysiske adresser.

Du vil få arbejdsplads i Sorø, hvorfra vi understøtter vores otte lokationer fordelt i Region Sjælland. I 2021 flytter vi til nye spændende rammer i nyopført campus i Slagelse helt tæt på stationen.

Sådan ansøger du

  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område, og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på fuld tid, og vi vil gerne have, at du begynder senest den 1. august 2020.
  • Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte professionshøjskoledirektør Søren Lind Christiansen på telefon 7248 1332, eller chefkonsulent i Genitor Vibeke Rosenbeck på telefon 3148 4740.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her eller ved at klikke på Søg stillingen til højre på denne side senest den 14. juni 2020.
  • Vi forventer at afholde samtaler den 25. juni samt den 29. juni.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.


Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen.
Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads.
Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kontakt

Professionshøjskolen Absalon

Slagelsevej 7
4180
Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-05-2020
Udløber:
14-06-2020
Kviknummer:
LJA-80296429
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Koncernservice og Koncern IT
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-07-2020