53
53
 ledige stillinger på Magisterjob
101
101
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Aarhus Universitet

Aarhus Universitet

|
Østjylland
|
Indrykket 08-09-2020

Centermanager til Institut for Biologi ved Aarhus Universitet

Har du lyst til at være en del af et center med stærke forskere, unge talenter og vilde idéer? Er du drevet af at løse administrative opgaver, så forskere og studerende kan koncentrere sig om dét, de er gode til? Er du interesseret i et alsidigt og udviklende job i et stærkt internationalt biologisk forskningsmiljø midt i Aarhus?

Da vores nuværende centermanager har fået en anden stilling på instituttet, søger vi en centermanager til Center for Elektromikrobiologi. Centret er et grundforskningscenter med en 6-årig bevilling fra Danmarks Grundforskningsfond. Centret åbnede primo oktober 2017 og ledes af centerleder, professor Lars Peter Nielsen og vicecenterleder, professor Andreas Schramm sammen med en core group på yderligere tre forskere. Centret består pt. af i alt 17 forskere, postdocs, ph.d.-studerende, laboranter og en centermanager. Forskerne i centret er ansat på Institut for Biologi og Institut for Molekylærbiologi og Genetik, Aarhus Universitet. Der er desuden tilknyttet et varierende antal studerende.

Du kommer til at spille en nøglerolle i driften af centret, og du skal samarbejde og koordinere tæt med centrets ledelse. Derudover vil du blive en del af instituttets sekretariat, der har til opgave at yde den nære, administrative support og rådgivning til instituttets medarbejdere og ledelse. Du er med i et netværk for centermanagers på Aarhus Universitet.

Den nye centermanager vil få til opgave at varetage


 • personlig assistent og sparringspartner for centerleder og vicecenterleder
 • den administrative drift af centret herunder økonomistyring og ansættelser i samarbejde med kollegaerne i sekretariatet og universitetets øvrige administrative enheder
 • korrespondance med bevillingsgiver, herunder afrapportering og tovholder på centrets midtvejsevaluering og ansøgning om forlængelse
 • koordinering og planlægning af workshops, konferencer og arrangementer
 • ekstern og intern kommunikation herunder forskningsformidling, nyhedsbreve og sociale medier
 • modtagelse og introduktion af gæster, nye ansatte og nye studerende
 • styrke og vedligeholde centrets interne sammenhængskraft
 • sprogservice herunder korrektur samt hjælp til layout og opsætning.


I en del af din arbejdstid får du ansvar for andre arbejdsopgaver på instituttet afhængigt af dine kompetencer og interesser. 

Vi forventer, at vores nye centermanager


 • har en relevant akademisk uddannelse
 • har erfaring med administrativ understøttelse og ledelsesbetjening
 • kan give både med- og modspil til ledelsen
 • er god til at etablere relationer
 • er yderst serviceminded
 • arbejder struktureret, er detaljeorienteret og kan overholde deadlines
 • har gode skriftlige kommunikationsevner og kan formidle på både dansk og engelsk
 • er udadvendt og arbejder selvstændigt
 • kan bevare overblik, følge opgaver til dørs og få ting til at ske.Vi tilbyder dig 

Et spændende og alsidigt job i et godt og uformelt arbejdsmiljø i tæt samarbejde med centrets ledelse. Du indgår i et kollegialt fællesskab med forskere og studerende i centret. Der er tætte samarbejdsrelationer til kollegaer i sekretariatet og til sekretariatslederen, som er din nærmeste leder. 

Der er fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem familie- og arbejdsliv. Du vil få mulighed for personlig og faglig videreudvikling.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 t/uge. Tiltrædelse 1. november eller snarest muligt derefter.

Stillingen er tidsbegrænset til 3 år med mulighed for forlængelse i 4 år, hvis Danmarks Grundforskningsfond forlænger centerbevillingen.

Ansøgningsfrist er onsdag den 23. september 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag den 28. september 2020.

Yderligere information
Du kan læse mere om centret via https://bio.au.dk/en/research/research-centres/center-for-electromicrobiology/ og instituttet via https://bio.au.dk/  

Har du i øvrigt spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte centerleder Lars Peter Nielsen på tlf.: 60202654 eller sekretariatsleder Maya Jepsen på tlf.: 24870426. 

Formalia 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten. 

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge. 

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet

Aarhus University is an academically diverse and research-intensive university with a strong commitment to high-quality research and education and the development of society nationally and globally. The university offers an inspiring research and teaching environment to its 38,000 students (FTEs) and 8,000 employees, and has an annual revenues of EUR 885 million. Learn more at www.international.au.dk/

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Aarhus Universitet

Ny Munkegade 116
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-09-2020
Udløber:
23-09-2020
Kviknummer:
LJA-81049357
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Gem annonce