175
175
 ledige stillinger på Magisterjob
307
307
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frederikshavn Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 29-01-2019

Bibliotek & Borgerservice i Frederikshavn Kommune søger barselsvikar til stilling som børnekulturkonsulent

Vi søger en børnekulturkonsulent, der trives med at have overblik over mange projekter og som kan jonglere med økonomi, praktisk arbejde, planlægning, samarbejde og udvikling på samme tid uden at miste fokus.  

Center for Bibliotek & Borgerservice søger en person, der er god til at pleje og bruge sit netværk, som forstår at samarbejde bredt i kommunen med kulturinstitutioner, daginstitutioner, skoler og kunstnere, og som er drevet af nysgerrighed og brænder for kulturen.

Stillingen som børnekulturkonsulent i Frederikshavn Kommune medfører projektarbejde, administrativt arbejde og udviklingsarbejde men også masser af praktiske opgaver. Så du skal også have mod på at forberede og afholde arrangementer for børn, børnefamilier og institutioner.

Det kunstneriske overblik
I stillingen er det vigtigt at have overblik over støttemuligheder inden for kunst og kultur, så du kan hjælpe for eksempel daginstitutioner og skoler i gang med kulturelle projekter og nye aktiviteter.

Og så skal du i høj grad kunne arbejde selvstændigt, være idérig og selv få øje på nye tendenser og muligheder inden for det børnekulturelle område.

Børnekulturkonsulentens opgaver består bl.a. af at: 

    Være primus motor i kommunens Børnekulturelle Netværk
    Booke og afholde teaterforestillinger for børn
    Samarbejde med bibliotek og andre kulturinstitutioner om udvikling af børnekultur
    Være tovholder på større samarbejdsprojekter som Børnekulturnat Sæby, Kulturcykeltur Skagen, Kulturkufferter, Naturvidenskabsfestival og Billedkunstalliancen
    Hjælpe skoler og daginstitutioner med at udvikle og skabe børnekulturelle aktiviteter
    Arrangere tegnehold for børn, sommerkunstskole og andre billedkunstaktiviteter i samarbejde med kunstnere
    Udvikle og afholde huskunstnerprojekter på bibliotekerne
    Formidle de mange tilbud og aktiviteter til forskellige målgrupper
    Deltage i arbejdsgrupper og netværk under den regionale kulturaftale

Med baggrund i de mange opgaver skal du kunne kommunikere i øjenhøjde, være struktureret, tage ansvar, få ting til at ske og koordinere med andre. Sidst, men ikke mindst er det især vigtigt, at du kan arbejde både selvstændigt og projektorienteret.

Hvem er vi?
Bibliotek & Borgerservice, Frederikshavn Kommune er et center med ca. 120 medarbejdere, der er fordelt på fem biblioteksafdelinger og tre borgerserviceafdelinger. Vi er dermed en fælles kultur- og service organisation i Frederikshavn Kommune, som varetager en bred vifte af kultur-, vejlednings- og myndighedsopgaver. Vi har dermed også et stærkt udbud af aktiviteter for børn, unge og voksne, hvor du effektivt skal være med til at sætte kulturelle tilbud i spil. 

Vi tilbyder en hverdag, hvor du får rigtig gode muligheder for at påvirke indholdet i dine opgaver og blive en vigtig medspiller i både driften og udviklingen af børnekulturen i Frederikshavn Kommune.

Løn- og ansættelsesforhold
Du bliver ansat i Center for Bibliotek og Borgerservice. Dit primære fysiske arbejdssted vil være på biblioteket i Frederikshavn, men opgaverne kræver at du kan transportere dig rundt i hele kommunen.

Du ansættes på overenskomstmæssige vilkår med 37 timer ugentligt.

Ansøgningsfrist: fredag den 15. februar 2019.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder og i
nnovationskoordinator Rasmus Ulfkjær Østergaard på tlf. 2134 5476 eller e-mail ranl@frederikshavn.dk eller børnekulturkonsulent Kirsten Jensen på tlf. 2460 4827 eller e-mail kjen@frederikshavn.dk.

Kontakt

Frederikshavn Kommune

Rådhus Alle 100
9900
Frederikshavn
Praktisk information
Oprettet:
29-01-2019
Udløber:
15-02-2019
Kviknummer:
LJA-70180656
Jobtype:
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Kultur
Beliggenhed
Lignende job
KU - TEO - Fakultetet
København, Storkøbenhavn
Frist:
03-08-2019
NY CARLSBERGFONDET
København, Storkøbenhavn
Frist:
20-09-2019