67
67
 ledige stillinger på Magisterjob
98
98
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Tårnby Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 26-03-2020

Barselsvikar for beskæftigelsesrådgiver/sagsbehandler til Ungecenter Tårnby

Brænder du for at hjælpe unge i uddannelse og job, så har du mulighed for et barselsvikariat i et dynamisk og ambitiøst Ungecenter, hvor faglighed er højt på dagsordenen og hvor der er plads til at tænke innovativt?

Tårnby kommunens nye Ungecenter søger en ambitiøs beskæftigelsesrådgiver, der er motiveret for at understøtte udsatte unge i en helhedsorienteret uddannelsesrettet beskæftigelsesindsats.

Ungecenteret er organisatorisk forankret i Børne- og Kulturforvaltningen.

Som besæftigelsesrådgiver vil du indgå i et fagligt team med uddannelsesvejledere, psykologer, ungeguides, SSP-medarbejdere og sagsbehandler - i alt 27 kollegaer og vil være en del af Tårnby Kommunes helhedsorienterede, koordinerede ungeindsats.

Beskæftigelsesteamets kerneopgave er at være sagsbehandler for uddannelsesparate og aktivitetsparate unge mellem 18 og 30 år.

Din uddannelsesbaggrund er socialfaglig og du har erfaring med målgruppen.


Andre mulige opgaver:
 • Forberedelse af sager til kommunens Rehabiliteringsteam.
 • Etablering af relevante virksomhedspraktikker, løntiskud m.m.

Du vil passe godt ind i vores Ungecenter, hvis:
 • Du har indsigt i den virkelighed, som unge på kanten af arbejdsmarkedet kan have
 • Du kan udfordre de unge konstruktivt og motivere dem til at indgå i udformningen af deres uddannelsesplan
 • Du har en positiv, lyttende, anerkendende og løsningsorienteret tilgang til de unge
 • Du har lyst til at indgå i det tværfaglige samarbejde
 • Du har gode kommunikative og administrative kompetencer
 • Du både er en holdspiller og en ildsjæl, der vil indgå i udviklingen af Ungecenteret

Vi kan tilbyde:
 • Et barselsvikariat i et velfungerende team med høj faglighed
 • Grundig oplæring i opgaven
 • Et hus med høj faglighed og masser af humor

Der er tale om en 37 timers stilling fra 1. maj til 15. november med mulighed for forlængelse.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til leder Anette Kjærager på 30760667 eller souschef Nanna Kirstein (der er daglig leder for beskæftigelsesteamet) på 29741364.

Ansøgningsfrist er forlænget til onsdag den 8. april.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag d. 16. april 2020.


Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.


Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: Databeskyttelsesrådgiver.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Tårnby Kommune

Saltværksvej 2
2770
Kastrup
Praktisk information
Oprettet:
26-03-2020
Udløber:
08-04-2020
Kviknummer:
LJA-79959515
Jobtype:
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Uddannelse & Læring
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist:
13-04-2020
BUPL
København, Storkøbenhavn
Frist:
20-04-2020