60
60
 ledige stillinger på Magisterjob
103
103
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Midtjylland

|
Vestjylland
|
Indrykket 23-10-2019

Autoriseret psykolog til barselsvikariat i Ungdomspsykiatrien i Herning, Psykiatrisk Klinik for Unge

Vi har brug for en ny kollega, der vil være med til at lave god ungdomspsykiatri i samarbejde med engagerede og initiativrige kolleger og samarbejdspartnere.

Der er tale om et barselsvikariat fra 1. februar 2020 31. januar 2021 i Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium med placering i Herning, 37 timer pr. uge.

Det ungdomspsykiatriske ambulatorium er et afsnit med tre matrikler, som varetager udredning og i mindre omfang behandling af unge fra 14 til 18 (21) år. Det er den unge, der er i fokus, men vi vægter også samarbejde med forældrene. Vi er en del af Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling i Region Midtjylland. Målgruppen er unge med symptombilleder indenfor det neuropsykiatriske, affektive, psykotiske og angstområdet. Alle på hovedfunktionsniveau.

Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende arbejde med engagerede kolleger i et godt arbejdsmiljø. Der er fri weekends og helligdage. Det ungdomspsykiatriske team består af: Læger, psykologer, sygeplejersker, socialrådgivere og sekretærer.

Ved ansøgningen vil der blive lagt vægt på:

 • at du har erfaring i forhold til udredende samtaler og psykologisk testning
 • at du har kendskab til og interesse for psykologiske/psykiatriske problemstillinger, der knytter sig til ovennævnte aldersgruppe
 • at du har et godt overblik
 • at du har evne til at etablere tillidsfuld kontakt
 • at du er fleksibel og kan arbejde selvstændigt
 • at du har gode formidlingsevner
 • at du er interesseret i at samarbejde tværfagligt

Vi tilbyder dig:
 • en spændende og udfordrende stilling blandt dygtige kolleger i et tværfagligt team
 • gode muligheder for uddannelse/kurser
 • et højt fagligt niveau
 • godt kollegialt sammenhold
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten.

Du kan få flere oplysninger hos psykolog Jette Bak Pedersen 2151 0192 og afdelingssygeplejerske Iben Laursen 3052 3264, begge Psykiatrisk Klinik for Unge, Herning.

Du kan læse mere om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling på www.bua.rm.dk

Ansøgningsfrist: 10. novemeber 2019

Samtaler afholdes: 19. november 2019

Du kan alene søge jobbet ved at klikke på Send ansøgning eller lign. link. Vedhæft din ansøgning med oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse (CV). De vedhæftede filer skal være i pdf- eller word-format.

Om Børne og Ungdomspsykiatrisk Afdeling (BUA)
BUA er en afdeling under Psykiatri og Social i Region Midt. Vi varetager tværfaglig udredning og behandling af børn og unge fra 0-18 (21) år med psykisk sygdom og udviklingsforstyrrelse samt voksne med spiseforstyrrelser. I udredning og behandling inddrager vi også patientens familie, netværk, evt. andre hospitalsafdelinger og kommuner i regionen.
BUA består af 7 kliniske afsnit fordelt i Skejby, Viborg og Herning samt en forskningsenhed og et lægesekretærafsnit.. Den overvejende del af behandling sker ambulant. BUA dækker fire hovedområde er: Småbørn, skolebørn, unge samt Center for Spiseforstyrrelser. Personalet udgøres af læger, sygeplejersker, psykologer, pædagoger, socialrådgivere med flere. Afdelingen modtager årligt 4.724 eksterne henvisninger (2018) og der er kontakt med 8.172 unikke cpr.nr. (2018) Centeret har et nettobudget på 282,5 mio. kr. (2018)  og ca. 527 fuldtidsmedarbejdere (2018).

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Kontakt

Region Midtjylland

Skolegade 75
7400
Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-10-2019
Udløber:
10-11-2019
Kviknummer:
LJA-76731062
Jobtype:
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Finansministeriets Departementet
København, Storkøbenhavn
Frist:
06-07-2020
AGC Biologics A/S
Gladsaxe, Storkøbenhavn
Frist:
03-07-2020