56
56
 ledige stillinger på Magisterjob
99
99
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 24-10-2019

Analytisk stærk studentermedhjælper med flair for tal og formidling, Back-office, Kultur og Borgerservice

Om jobbet:Trives du med en bred opgaveportefølje inden for økonomi, jura og statskundskab? Vil du være medansvarlig for at løse en bred vifte af opgaver i tæt samarbejde med chefen for Backoffice i Borgerservice, Aarhus Kommune? Er kritisk analyse, skriftlig kommunikation og tal lige noget for dig? Så er du måske den nye studentermedhjælper til Backoffice.  
Du bliver knyttet til Drift og Økonomi og vil få opgaver på tværs af Backoffice i Borgerservice. Afdelingen beskæftiger sig med sagsbehandling samt udviklingsopgaver inden for primært økonomi og IT. Backoffice består af ca. 80 medarbejdere fordelt på 5 afdelinger; heraf Kontrolteamet, Opkrævningen, Folkeregistret og Sygesikring, Drift & Økonomi og Nævnssekretariatet, som er teamets primære fokusområder. Som studentermedhjælper skal du være klar til at påtage dig forskellige typer af opgaver. Du vil assistere chefen for Backoffice med bl.a. at skrive notater og indstillinger, besvare klagesager, foretage analyser og en række PA opgaver. Det er et studiejob, hvor du får lov til prøve meget forskelligt og varierede opgaver.  
 
Dine primære arbejdsopgaver vil være: 

 • PA-opgaver for chefen for Backoffice, der også arbejder med diverse anlægsprojekter. Dette kan f.eks. være at planlægge møder 
 • Notater og indstillinger til øvrig ledelse og rådmand   
 • Klagebesvarelser 
 • Analysearbejde 
Derudover vil der være en række ad hoc-opgaver.

Din profil:Det forventes, at du er ansvarsbevidst, omhyggelig og detaljeorienteret, og at du hurtigt kan tilegne dig viden på komplekse områder.  
 
Vi forventer, at du: 
 • Er på en relevant videregående uddannelse f.eks.  stud. scient. pol., stud. jur., eller stud. oecon.  
 • Har gode karakterer og et højt fagligt niveau 
 • Har gode samarbejdsevner og har et godt humør 
 • Er fleksibel og arbejder effektivt 
 • Er analytisk og en god kommunikatør 
 • E proaktiv, nytænkende og god til at planlægge 
 • Som person er ansvarsbevidst og selvstændig  


Derfor skal du vælge os:
 • en spændende og alsidig arbejdsplads med et højt fagligt niveau 
 • udfordrende arbejdsopgaver 
 • en arbejdsplads som går i front og tænker nyt 
 • et job med mange berøringsflader til borgere, myndigheder og virksomheder 
 • et fagligt, åbent og uformelt miljø 
 • et job med høj grad af selvstændighed 
 • en arbejdsplads med høj trivsel og arbejdsglæde blandt medarbejderne 
 • en fleksibel arbejdsplads med flekstid 
Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
Ugentligt timetal: 10-15 timer ugentligt efter aftale.

Valgfri:
Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 20. november 2019 til 20. november 2022
Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende privat straffeattest.
 Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Chef for Backoffice, Borgerservice, Finn Bruun Ravnsbæk på telefon 2120 2579.

AnsøgningKlik på Ansøg nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 15. november 2019

Vi forventer, at 1. samtale finder sted i uge 47.

Ansøgningen skal være vedlagt eksamensbeviser med karakter.
Om osI Kultur og Borgerservice tror vi på, at mangfoldighed blandt medarbejderne er en kæmpe ressource. Når medarbejderne er forskellige, er det med til at skabe en åben arbejdspladskultur, hvor vi udfordrer hinanden og prøver nye ideer af. Samtidig betyder mangfoldighed blandt medarbejderne, at vi bliver endnu bedre til at møde alle byens borgere.  
 
Vi gør Aarhus kendt som en global videns- og oplevelsesby | Vi overrasker og udfordrer borgerne med unikke oplevelser | Vi er nyskabende og tør gå i front  
 
Vi giver Aarhus Puls gennem: Fremtidens mødesteder på tværs af kultur, globalt udsyn og lokal indsigt, levende brug af ny viden og teknologi, vækstlag og talentudvikling.  
 

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles om du er leder eller medarbejder håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Kontakt

Aarhus Kommune

Hack Kampmanns Plads 2
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet:
24-10-2019
Udløber:
15-11-2019
Kviknummer:
LJA-76763767
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Analyse
Beliggenhed
Lignende job
Koncernservice og Koncern IT
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-07-2020