53
53
 ledige stillinger på Magisterjob
101
101
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nordsjællands Hospital (Hillerød)

|
Nordsjælland
|
Indrykket 30-06-2020

Akademisk medarbejder med styr på projektledelse og økonomi

Har du lyst til at arbejde med koordinering af patientforløb på en travl hospitalsafdeling, hvor du kan gøre en forskel for den enkelte patient?

Vi søger en administrativ medarbejder til at styre og koordinere forskningsprojekter i en række patientforløb indenfor diabetes og stofskiftesygdomme. Din primære opgave bliver at planlægge og følge op på projekternes aktiviteter samt sikre og afrapportere data i samarbejde med det kliniske personale og hospitalets økonomiafdeling. Hertil kommer andre administrative opgaver.

Vi byder dig velkommen til en afdeling, hvor fællesskab og humor er en naturlig del af vores hverdag, og hvor vi hjælper hinanden. Vi arbejder sammen i ekspertteams bestående af læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, sekretærer og fodterapeuter, og vi har brug for dig i vores team til den administrative del af opgaveløsningen.

Erfaring med økonomi og styr på projektledelse
Som person skal du være indstillet på et job med en høj grad af selvstændighed i en hverdag, hvor tingene ikke altid er som i går. Vi kan garantere dig en høj grad af fleksibilitet i opgaveløsningen og en lang række kolleger at sparre med.

Har du en sundhedsfaglig relevant kandidatuddannelse eller erfaring fra sundhedsvæsnet, er det et plus, men ikke et krav. Det vigtigste for os er, at du har relevant projektlederkompetence, gerne kombineret med kompetencer inden for økonomi, data og it, og at du arbejder selvstændigt og struktureret.

Spændende afdeling i hjertet af Hillerød
Vi er en dynamisk afdeling med en række spændende specialer. På afdelingen
modtager vi både patienter med sukkersyge (diabetes), knogleskørhed, stofskiftesygdomme og andre hormon- og kirtelsygdomme. Afdelingen har både et sengeafsnit til patienter med behov for udredning, behandling, pleje og rehabilitering under indlæggelse og et stort ambulatorium, hvor patienter med diabetes og kroniske stofskiftesygdomme følges.

Vi glæder os til at møde dig
Du bliver ansat på afdelingen i Hillerød, hvor du vil referere til afdelingsledelsen. Din daglige leder er overlæge og professor Ulrik Pedersen-Bjergaard.

Stillingen er en nyoprettet stilling på 37 timer om ugen, og vi ønsker at du starter den 1. oktober eller hurtigst muligt. Du vil blive aflønnet efter gældende overenskomst ift. din uddannelse og kvalifikationer.

Send din ansøgning og CV via joblinket senest den 17. august kl. 12.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere?
Vil du vide mere om opgaven eller os som afdeling, er du velkommen til at kontakte Ulrik Pedersen-Bjergaard på tlf. 4829 4810.

Kontakt

Nordsjællands Hospital (Hillerød)

Dyrehavevej 29
3400
Hillerød
Tlf: 21302546
Praktisk information
Oprettet:
30-06-2020
Udløber:
17-08-2020
Kviknummer:
LJA-80562691
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Undervisningsministeriet Fr.Holm 21
København, Storkøbenhavn
Frist:
20-09-2020
SSI
København, Storkøbenhavn
Frist:
29-09-2020