53
53
 ledige stillinger på Magisterjob
101
101
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Odsherred Kommune

Odsherred Kommune

|
Vestsjælland
|
Indrykket 07-07-2020

Afdelingsleder af HR, Løn og Personalejura i Odsherred Kommune (genopslag)

Center for Organisation i Odsherred Kommune søger en fagligt dygtig og engageret afdelingsleder til kommunens afdeling for HR, Løn og Personalejura, som løser opgaver for Direktionen og for alle arbejdspladser i Odsherred Kommune.

Vi forventer, at du har et godt greb om de forskellige fagligheder, som ligger i afdelingen, og at du formår at spille dig selv og dine medarbejdere på på banen i de tværgående, strategiske indsatser i tæt dialog med de øvrige centre.

Du får bl.a. rige muligheder for at præge jobbet, og der er ansvarsbevidste og rutinerede medarbejdere, en afdeling med et god fodfæste i organisationen og en dagligdag på en levende arbejdsplads, hvor ideerne bobler, og der er bliver lagt vægt på gode processer og langsigtede resultater.

Se job- og kompetenceprofilen for stillingen her på odsherred.dk/job. Du kan søge stillingen ved at trykke på Søg stillingen nedenfor.

Spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst

Thure Jørgensen
Centerchef
thuj@odsherred.dk
Tlf.: 23479413
Tlf.: 23479413

Ansøgningsfrist:

17. august 2020, kl.: 23:59 

Om Odsherred

Odsherred er et godt sted at bo, arbejde og besøge. Vi har et naturligt fællesskab med plads til forskellighed, spændende jobs, nye muligheder, virkelyst, nysgerrighed og modighed. Vi er stolte af vores natur, som sætter tankerne i bevægelse og inspirerer dem, der vil udvikle måden, vi lever, oplever, arbejder og driver virksomhed på.

Vi har både parcelhuse til fornuftige priser, landejendomme med plads til hobbylandbrug og rig mulighed for at bo i et fællesskab med andre.
Har du familien med, har vi skoler i dit nærområde, skønne daginstitutioner, og så hjælper vi også din partner med at søge job.

Du er altid velkommen til at kontakte vores bosætningskonsulent Nastasja Ernst.

Se mere på https://vejentilodsherred.dk/

Kontakt

Odsherred Kommune

Nyvej 22
4573
Odsherred
Danmark
Tlf: 59666700
Praktisk information
Oprettet:
07-07-2020
Udløber:
17-08-2020
Kviknummer:
LJA-80611820
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
HR og personale
Beliggenhed
Lignende job
Undervisningsministeriet Fr.Holm 21
København, Storkøbenhavn
Frist:
20-09-2020
SSI
København, Storkøbenhavn
Frist:
29-09-2020