60
60
 ledige stillinger på Magisterjob
101
101
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aarhus Universitet

Aarhus Universitet

|
Østjylland
|
Indrykket 02-12-2019

Afdelingskonsulent til Institut for Kommunikation og Kultur (barselsvikariat) 2342

Institut for Kommunikation og Kultur (IKK) søger en dygtig og effektiv barselsvikar for vores afdelingskonsulent til to af vores afdelinger i Nobelparken.

Afdelingskonsulenten indgår sammen med instituttets 3 øvrige afdelingskonsulenter i IKKs institutsekretariat og er tilknyttet Afdeling for Nordiske Studier og Oplevelsesøkonomi (NSO) samt Afdeling for Lingvistik, Kognitionsvidenskab og Semiotik (LICS). Miljøet rummer ca. 50 videnskabelige medarbejdere, ph.d.-studerende og administrative medarbejdere.

Som afdelingskonsulent får du en alsidig og udfordrende stilling i et godt og uformelt arbejdsmiljø. Du indgår i en stor og kompleks organisation som et vigtigt bindeled mellem afdelings- og institutniveau.

Afdelingskonsulenten er en central sparringspartner for de to afdelingsledere. Du vil få en bredt sammensat opgaveportefølje og forventes at supportere afdelingslederne med bl.a. følgende opgaver:

 • Afrapportering i forbindelse med kvalitetssikring af afdelingernes uddannelser (f.eks. indrapportering af timetælling, input og sparring vedr. handleplaner og digital undervisningsevaluering)
 • Etablering af overblik over ressourceforbrug i afdelingerne (f.eks. indrapportering af arbejdstimer, udarbejdelse af uddannelsesbudgetter, bemandingsark m.m.)
 • Bistand i forbindelse med etablering og vedligeholdelse af relationer til aftagere og andre eksterne parter
 • Understøttelse til både interne og eksterne uddannelsesnetværk og aftagerrelationer
 • Udviklingsopgaver i afdelingerne fx med henblik på talentudvikling og på sammenhæng mellem forskning og uddannelse
 • Understøttelse og koordinering af afdelingernes mødeaktivitet og herunder sikre, at de forskellige årshjul bliver fulgt

Som afdelingskonsulent vil du blive en del af instuttets sekretariat, hvor du - foruden ledelsessparring og support af de lokale afdelingsledere forventes at varetage fælles tværgående opgaver for institutledelsen i tæt samarbejde med sekretariatets øvrige medarbejdere.

Ud over det tætte samarbejde med afdelingslederne og afdelingssekretærer på lokationen samt med instituttets øvrige afdelingskonsulenter og ledelsessekretariatet, kommer du bl.a. til at samarbejde med medarbejdere i Administrationscenter Arts og med konsulenter fra fakultetets to andre institutter.

Vi forventer, at den kommende barselsvikar:
 • Har en relevant akademisk uddannelse
 • Har stærke formulerings- og formidlingsevner skriftligt og mundtligt på såvel dansk som engelsk
 • Har stærke analytiske evner og en god talforståelse
 • Er i besiddelse af gode IT-kompetencer herunder erfaring med brug af Excel
 • Kan trives i en travl hverdag med mange forskellige aktører, deadlines og opgaver, herunder ad hoc-opgaver.

Vi søger en person, som er udadvendt og proaktiv samt imødekommende og god til at samarbejde. Samtidigt skal du kunne arbejde selvstændigt og med flere parallelle arbejdsopgaver. Vi forventer, at du kan arbejde struktureret, styre og understøtte processer og overholde deadlines. Evnen til at manøvrere i en kompleks politisk styret organisation vil ligeledes være en vigtig kvalifikation.

Kendskab til og konkret erfaring fra uddannelses- og forskningssektoren vil være en fordel, men er ikke en forudsætning for at søge.

Afdelingskonsulenten refererer som de øvrige medarbejdere i institutsekretariatet til sekretariatsleder Tine Arsinevici.

For yderligere information om stillingen kontakt venligst afdelingskonsulent Sabrina Bækkelund Larsen, sabbl@cc.au.dk, 20988791 eller sekretariatsleder Tine Arsinevici, tine.a@cc.au.dk, 87163118 eller 40865727.

Løn og ansættelsesvilkår:
AC-fuldmægtig, 37 timer om ugen.

Der er tale om et barselsvikariat, som løber til og med 31.1.2021.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i dagene 18.-20. december 2019

Tiltrædelse 1. februar 2020 eller snarest muligt derefter.

Ansættelsessted: Institut for Kommunikation og Kultur, Langelandsgade 139 med arbejdsplads Jens Chr. Skous Vej 2, 8000 Aarhus C.

Link til Institut for Kommunikation og Kulturs hjemmeside: www.cc.au.dk.

Løn og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.
Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Faculty of Arts
Arts er et af fire hovedområder på Aarhus Universitet.
Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser.
Med omkring 500 videnskabelige medarbejdere, 260 ph.d.-studerende, 10.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 1.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø.
Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund, Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse, Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse.
Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund.

Læs mere på arts.au.dk

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
13. december 2019

 

Kontakt

Aarhus Universitet

Jens Chr. Skous Vej 2
8000
Aarhus C
Danmark
Tlf: 87150000
Praktisk information
Oprettet:
02-12-2019
Udløber:
13-12-2019
Kviknummer:
LJA-77966435
Jobtype:
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Finansministeriets Departementet
København, Storkøbenhavn
Frist:
06-07-2020
AGC Biologics A/S
Gladsaxe, Storkøbenhavn
Frist:
03-07-2020