186
186
 ledige stillinger på Magisterjob
339
339
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aalborg Universitet, Det Humanistiske Fakultet

Aalborg Universitet, Det Humanistiske Fakultet

|
Nordjylland
|
Indrykket 24-03-2017

Adjunkt i tysk fag- og organisationskommunikation, 2017-224-01395

Ved Institut for Kultur og Globale Studier, det Humanistiske Fakultet, er der pr. 1. august 2017 eller snarest herefter en ledig stilling som adjunkt inden for tysk fag- og organisationskommunikation. Stillingen er ledig for en periode på 3 år.

 

STILLINGSBESKRIVELSE

Stillingen er opslået med henblik på at styrke forskningen inden for tysk fag- og organisationskommunikation, herunder områderne

 

tysk virksomhedskommunikation, fagkommunikation og markedskommunikation

kommunikation på elektroniske platforme, fx sociale medier eller hjemmesider

Stillingen vil blive tilknyttet forskningsgruppen Communication and Culture in Professional Settings eller forskningsgruppen Languages and Linguistics, hvor den succesfulde kandidat skal være med til at sikre en fortsat nytænkning og videreudvikling af miljøet inden for fag- og organisationskommunikation, som foruden tysk består af engelsk og spansk.

 

Ansøgere må kunne dokumentere forskning på adjunktniveau inden for det pågældende fagområde.

 

Undervisningen vil først og fremmest være på BA- og kandidatuddannelserne i International Virksomhedskommunikation i tysk, men også på BA- og kandidatuddannelsen i Tysk. Det forudsættes, at ansøgeren behersker dansk i et omfang, der sætter ham/hende i stand til at undervise kontrastivt mellem tysk og dansk, herunder inden for oversættelse mellem de to sprog, dvs. på modersmåls- eller nær modersmålsniveau.

 

Endvidere skal ansøgeren kunne påtage sig projektvejledning på forskellige årgange. I den sammenhæng vil det være en fordel, men ikke en forudsætning, hvis ansøgeren har erfaring med problembaseret læring, som er Aalborg Universitets pædagogiske model. Hvis ansøgeren er kvalificeret til at varetage undervisning inden for andre end de nævnte områder, bedes dette anført i ansøgningen.

 

På det menneskelige plan forventes den nye medarbejder at have gode samarbejdsevner samt at være i stand til at skabe og vedligeholde gode relationer til forskere og studerende med forskellig kulturel og politisk baggrund.

 

Der forudsættes daglig tilstedeværelse på instituttet med mulighed for hjemmearbejde i det omfang, det ikke forhindrer løbende aktiv deltagelse i miljøet på instituttet. Det forudsættes endvidere, at medarbejderen er indstillet på at deltage aktivt i alle aspekter af det daglige arbejde på instituttet og uddannelserne. For information om instituttets forskningsprofil m.v. henvises der til instituttets hjemmeside på adressen: www.cgs.aau.dk.

 

For at komme i betragtning til stillingen forudsættes en kandidatgrad i tysk eller en anden relevant uddannelse samt dokumenterede forskningsmæssige kvalifikationer på ph.d.-niveau inden for det relevante fagområde.

 

Adjunktur

En adjunktstilling er en tidsbegrænset videreuddannelsesstilling med forpligtelse til forskning og undervisning. Hertil kan i begrænset omfang komme andre opgaver fastlagt af universitetet. Den ansatte skal desuden deltage i et kursus i universitetspædagogik for adjunkter, tilrettelagt af universitetet.

 

Den samlede ansættelse som adjunkt kan ikke være på mere end 4 år ved den samme institution (max. 6 år på adjunktniveau på AAU og max. 8 år i alt på adjunktniveau i Danmark).

 

Det forudsættes, at ansøgere til adjunkturet har videnskabelige kvalifikationer som ph.d. eller tilsvarende videnskabelige kvalifikationer.

 

Ansøgningen skal indeholde følgende:

  • CV
  • Fuldstændig publikationsliste, med markering af de vedhæftede publikationer, der ønskes taget i betragtning ved bedømmelsen. Der må maksimalt vedhæftes 5 publikationer. Såfremt der fremsendes publikationer, hvortil der er medforfattere, skal der medsendes en medforfattererklæring om ansøgerens andel i fællesskabet. Medforfattererklæringerne skal være underskrevet af mindst én af de øvrige forfattere.
  • Dokumentation for undervisningsmæssige kvalifikationer (vejledning)
  • Kopi af eksamensbeviser (kandidatbevis og ph.d.-bevis)

 

Bedømmelse af ansøgerne til stillingen sker ved et sagkyndigt bedømmelsesudvalg. Ansøgerne kan efterfølgende blive indkaldt til samtale og/eller prøveforelæsning.

 

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

 

Yderligere oplysninger om stillingens faglige indhold kan fås ved henvendelse til lektor Anne Grethe J. Pedersen, mail agp@cgs.aau.dk eller telefon (+45) 9940 9187.

 

Såfremt der er spørgsmål til ansøgningsproceduren, kan der rettes henvendelse til Gurli Brogaard på Fakultetskontoret, mail humsamf-hrteamet@adm.aau.dk eller telefon (+45) 9940 7023.

 

Den samlede ansøgning inkl. bilag sendes elektronisk ved at vælge nedenstående søg online funktion.

 

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR

Ansættelse sker i henhold til gældende ansættelsesbekendtgørelse for videnskabeligt personale ved universiteter og gældende stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomster for statsansatte akademikere.

 

STILLINGSNUMMER

2017-224-01395

 

ANSØGNINGSFRIST

24/04/2017

Kontakt

Aalborg Universitet, Det Humanistiske Fakultet

Kroghstræde 3
9220
Aalborg Ø
Danmark
Tlf: 9940 9940
Praktisk information
Oprettet:
24-03-2017
Udløber:
24-04-2017
Kviknummer:
LJA-44184606
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Lyngby-Taarbæk Kommune
Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn
Frist:
07-06-2018
Copenhagen Business School
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
08-06-2018