149
149
 ledige stillinger på Magisterjob
245
245
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Syddansk Universitet

Syddansk Universitet

|
Fyn
|
Indrykket 16-01-2019

Adjunkt i Religionsstudier

Ved Institut for Historie, SDU, er en stilling som adjunkt i Religionsstudier ledig til besættelse pr. 1.august 2019 eller snarest muligt derefter.

 

Ansøgere skal være i besiddelse af en Ph.D.-grad i sammenlignende religionsstudier som fagdisciplin.

 

Ansøgere skal kunne dokumentere forskning i et specialiseringsfelt såvel som potentiale for og villighed til undervisning både i dette og i andre felter, idet ansøgere må være indstillet på at varetage undervisningsopgaver i flere af religionsfagets discipliner, sådan som disse fremgår af bachelor og kandidatstudieordninger for Religionsstudier ved SDU.

 

Ansøgere bør endvidere være indstillet på sigt at deltage aktivt i diverse former for administration samt samarbejde om udvikling af forskning og undervisning med udgangspunkt i fagområdet.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til studieleder Tim Jensen på tlf.: +45-65503315 eller e-mail: t.jensen@sdu.dk

 

Ansøgning, løn og ansættelsesforhold mv.

Ansættelse finder sted efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC, Cirkulære om overenskomst for Akademikere i staten 2015

 

Ansættelsen som adjunkt er 3-årig. Ansættelsen ophører uden yderligere varsel ved periodens udløb. Det gælder for alle stillinger, at de skal kunne dække undervisningsrekvisition fra beslægtede områder herunder tværfaglige undervisningsaktiviteter og cand. negot-uddannelserne.  Kvalifikationskravet er en erhvervet ph.d-grad ved ansøgningsfristen.

 

Ansøgningen skal indeholde:

 

  • Ansøgning

  • CV

  • Eksamensbeviser

  • Oplysninger om tidligere undervisningserfaring, vedhæftes under undervisningsportefølje

  • Publikationsliste med angivelse af de publikationer der vedhæftes.

  • Op til 3 af de mest relevante værker. Der vedhæftes en pdf-fil for hver enkelt publikation.

  • Hvis der er medforfattere til en publikation, skal der vedlægges medforfattererklæring som en del af den pågældende pdf-fil

 

 

Ansøgning og alle bilag skal være på dansk, engelsk eller et af de skandinaviske sprog. Kopi af originale eksamensbeviser bedes medsendt.

 

Du bedes venligst være opmærksom på, at vi kun modtager pdf-filer. Den enkelte fil må ikke være over 10 MB. Vi modtager ikke zip-filer, jpg eller andre billedfiler. Alle pdf-filer skal være ulåste og tillade binding og må ikke være password beskyttede.

 

Ansøgningen bliver vurderet af et bedømmelsesudvalg, og udvalget vurderer, om du er kvalificeret til stillingen. Udvalget kan anmode om yderligere oplysninger, og i så fald er det ansøgerens ansvar at tilsende det nødvendige materiale.

 

Når bedømmelsesudvalget har afgivet sin vurdering, modtager ansøgeren den del af evalueringen, der vedrører ham / hende. Materialet vil herefter blive videresendt til institutlederen, som skal samle et ansættelsesudvalg.

 

Der vil som led i den samlede vurdering af ansøgerens kvalifikationer kunne indgå en samtale.

 

Hvis ansøgningen ikke indeholder det påkrævede materiale, kan Fakultetet afvise ansøgningen uden yderligere varsel. Ansøgninger modtaget efter deadline vil ikke blive vurderet.

 

Shortlisting kan forekomme.

 

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".  Fakultetet forventer, at ansøgere har læst "Vejledning for ansøgere" inden der søges.

 

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kontakt

Syddansk Universitet

Campusvej 55
5230
Odense
Danmark
Tlf: 6550 1000
Praktisk information
Oprettet:
16-01-2019
Udløber:
15-02-2019
Kviknummer:
LJA-68961895
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning
Beliggenhed
Job i virksomheden
Frist: 
01-10-2019
Frist: 
01-10-2019
Lignende job
Gentofte Kommune
Gentofte, Storkøbenhavn
Frist:
27-10-2019
Syddansk Universitet
Odense, Fyn
Frist:
22-09-2019