143
143
 ledige stillinger på Magisterjob
242
242
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ÅRHUS KOMMUNE RÅDHUSET

|
Østjylland
|
Indrykket 09-01-2019

1 pædagog i barselsvikariat til Bofællesskabet Myrholmsvej

Om jobbet
Borgercenter Midtby søger pr. 01.02.2019 en pædagog som hjemmevejleder til Bofællesskabet Myrholmsvej, Myrholmsvej 83, 8260 Viby J.

Der er tale om et barselsvikariat med 30 timer/uge foreløbigt til den 30.09.2019. Der må påregnes skiftende arbejdstider i tidsrummet fra kl. 07:00-23:00 og der arbejdes aktuelt hver 3. weekend. Alene-arbejde kan forekomme.

Bofællesskabet er målrettet udviklingshæmmede borgere med Prader Willi Syndrom (PWS) og udviklingshæmmede/senhjerneskadede borgere med livstruende eller invaliderende overvægt.

I Bofællesskabet er der 11 voksne borgere, der bor i egne lejligheder med adgang til fællesvaskeri, spisestue og opholdsstue.

Borgerne trives bedst med engagerede medarbejdere, der er tydelige i deres kommunikation og formår at etablere faste rammer omkring kost, motion og aktiviteter.

Rammerne etableres bl.a. ved hjælp af handleplaner, samarbejdsaftaler, husmøder, daglig støtte og vejledning samt personalets kompetencer til at være på forkant med begivenhederne.

 

Din profil
Borgerne søger en pædagog der:

 • Er tydelig og viser hvem han/hun er.
 • Formår at bevare ro og overblik - særligt i pressede situationer.
 • Respekterer beboerne og deres interesser og drømme.
 • Kan og vil engagere sig i deres liv med både glæder og sorger.
 • Har humor, kan snakke og grine, men også ved hvornår det er alvor.

Vi søger en kollega der:

 • Vægter et godt arbejdsmiljø og vil bidrage konstruktivt til, at det fortsat sættes i fokus og udvikles i en relativ ny personalegruppe.
 • Vil et tæt samarbejde for, at vi i fællesskab kan finde veje til livsmestring og opfyldelse af den enkelte borgers mål, herunder understøtte og motivere til fysiske aktiviteter mv.
 • Er troværdig og tillidsvækkende overfor beboere, pårørende og kolleger.
 • Er selvbevidst og har en professionel tilgang til arbejdet.
 • Kan arbejde anerkendende, struktureret, målrettet og medvirke til at sikre et højt gensidigt kommunikationsniveau og agere konstruktivt i en til tider presset hverdag.
 • Kan være tydelig i faglige og kollegiale sammenhænge, medvirke til at fastholde den gode omgangstone og bidrage med anerkendelse, refleksion og læring.
 • Giver og modtager faglig feedback og betragter dette som værdifuldt og udviklende.
 • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med borgere med PWS, samt kendskab og kompetencer indenfor det sundhedsfaglige område.
 • Vores pædagogiske indsats tager udgangspunkt i KRAP, hvorfor kursus i eller kendskab til KRAP ligeledes vil være en fordel. Indsatsen er overordnet funderet i "Fælles Fagligt Fundament" på Voksenhandicapområdet i Aarhus Kommune.

 

Derfor skal du vælge os

 • Vi tilbyder en grundig introduktion, er åbne overfor nysgerrighed og undren og glæder os til at tage godt imod dig.
 • Et spændende og krævende arbejde, der kan byde på både forudsigelige forløb og uventede udfordringer.
 • Du vil få kontakt med flere tværfaglige samarbejdspartnere, såsom praktiserende læger, M-ambulatoriet, diætister, værksteder og arbejdspladser.
 • Vi er et team af engagerede, kompetente, reflekterende medlemmer, der både har et stort fagligt fokus og kort vej til gode grin sammen.
 • En høj grad af frihed med en forventning om dertilhørende ansvarlighed.

 

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

 

Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Kirstine Buhl Jensen på tlf. 41 87 44 12 eller personalet på Myrholmsvej tlf. 86 77 00 39 mellem kl. 10:00 og 12:00.

Læs også om Bofællesskabet Myrholmsvej og Borgercenter Midtby på http://www.aarhus.dk

 

Ansøgning
Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Klik på Søg job nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: Mandag d. 21.01.2019 kl. 12:00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag d. 29.01.2019.

 

Om os
Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse yder hjælp til kommunens borgere på social- og beskæftigelsesområdet. Området er delt op i to forvaltninger og en fælles stab. Magistratsafdelingen beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere. 

Beskæftigelsesforvaltningen er ansvarlig for tilbud til borgere, der står uden for eller er i risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet. Det kan blandt andet være kontanthjælpsmodtagere, revalidender, førtidspensionister, sygedagpengemodtagere samt nyankomne flygtninge og indvandrere. 

Socialforvaltningen er ansvarlig for kommunens tilbud til personer med handicap, sindslidende, misbrugere samt udsatte børn og unge.

I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus kommune. 
De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles om du er leder eller medarbejder håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

Kontakt

ÅRHUS KOMMUNE RÅDHUSET

Rådhuspladsen 2
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-01-2019
Udløber:
21-01-2019
Kviknummer:
LJA-69466819
Jobtype:
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning
Beliggenhed
Lignende job
IT-Universitetet i København
København, Storkøbenhavn
Frist:
23-06-2019
KU - SCIENCE - BIO SNM
København, Storkøbenhavn
Frist:
26-06-2019