67
67
 ledige stillinger på Magisterjob
88
88
 ledige stillinger i profiljob netværket

Om DM

DM (Dansk Magisterforening) er fagforening for over 46.000 kandidater og studerende inden for humaniora, naturvidenskab, samfundsfag og sundhedsvidenskab. Som medlem kan du få gratis rådgivning om karriere, jobsøgning og ansættelsesvilkår.

DM’s medlemmer er akademikere og arbejder både i det private og det offentlige med blandt andet uddannelse, forskning, kommunikation, administration, it og miljø. Fælles for medlemmerne er, at de alle har en meget høj faglighed og et stort engagement i deres arbejdsliv. Og det er med til at skabe et stærkt og indflydelsesrigt fællesskab i DM.

Rådgivning om løn og ansættelsesvilkår
DM kan hjælpe dig med at formulere de rigtige krav og forslag til din nye eller kommende arbejdsgiver. Som medlem kan du ringe og få rådgivning om ansættelsesvilkår fra A-Z, og du kan også selv hente tjeklister og gode råd på dm.dk.

Ring til os på 38 15 66 00 mandag-torsdag 10-16.

Rådgivning om karriere og efteruddannelse
Du kan få hjælp til at finde den rigtige karrierevej for dig og få rådgivning i forbindelse med jobsøgning i. Som DM-medlem kan du både få individuel sparring i form af fx karrieresparring, cv- og ansøgningstjek eller coaching og læring i fællesskab, hvis du fx bruger DM’s mentorordning, fyraftensmøder eller netværk.

Ring til os på 38 15 66 00 mandag-torsdag 10-16.

Faglig inspiration til arbejdslivet
I DM kan du få inspiration til dit faglige og professionelle arbejdsliv og møde andre med samme faglige baggrund eller fra samme branche som dig. Fagligt forum på dm.dk er din indgang til artikler, netværk og arrangementer, der giver dig mulighed for at følge nye tendenser inden for dit fag og for at møde andre, der brænder for deres faglighed.

Se mere på dm.dk/fagligtforum