39
39
 ledige stillinger på Magisterjob
83
83
 ledige stillinger i profiljob netværket

3. Spørgsmål om søgninger på Magisterjob

Hvordan gør jeg min søgning mere målrettet?
Har du lavet en fritekstsøgning på eksempelvis på ”lektor”, får du vist alle lektorannoncer og andre annoncer relaterede dertil i hele landet. Du kan så bruge filtrene til højre til at målrette søgningen så det eksempelvis kun er stillinger i Storkøbenhavn og på deltid, der vises.
I drop-down-menuen, hvor der står ”Relevans”, kan du sortere i annoncerne efter enten dato for oprettelse eller relevans i forhold til dine søgekriterier.

Kan jeg søge på flere ord samtidig?
I søgefeltet til fritekstsøgning kan du godt skrive to eller flere søgeord. Magisterjob vil så først søge efter jobannoncer, der matcher begge ord, og dernæst jobannoncer, der matcher ét af ordene. Eksempelvis vil en søgning på ”videnskabelig assistent” først vise jobannoncer, der både matcher ”videnskabelig” OG ”assistent”, og dernæst jobannoncer der matcher ”videnskabelig” ELLER ”assistent”.

Kan jeg udelukke ord fra min søgning?
Du udelukker ord fra din søgning ved at skrive ”–” lige foran det eller de ord, du ikke vil have med. Eksempelvis vil ”konsulent –uddannelse” vise konsulentjobannoncer men ikke annoncer for uddannelseskonsulenter.

Hvordan ser jeg de annoncer, der er indrykket senest?
Midt i skærmen, lige over søgeresultatet, er der en drop-down-menu, hvor der står ”Relevans”. Vælg i stedet "Dato" i denne og søgeresultaterne vil blive sorteret efter indrykningsdato med de seneste vist først.

Kan jeg få mit resultat vist på et kort?
I alle jobannoncer vises arbejdspladsens beliggenhed på et kort, som kan forstørres ved at klikke på linket ”Større kort” nedenunder det.

Hvordan fungerer søgemaskinen?
Magisterjob bruger en søgeteknologi, der er baseret på relevans, hvilket er samme måde, som Google fungerer. Det betyder, at Magisterjob indekserer alle jobannoncer efter bl.a. firma, stillingsbetegnelse, ansættelsessted, ansættelsesforhold samt teksten i selve annoncen (herunder bl.a. jobbeskrivelsen). Denne information ligger til grund for søgningen. Hvis du eksempelvis søger efter "professor", så vises først alle disse stillinger og dernæst stillinger, der relaterer sig til ordet "professor", eksempelvis undervisning.


TILBAGE