67
67
 ledige stillinger på Magisterjob
88
88
 ledige stillinger i profiljob netværket

Information til jobannoncører

Få flere kvalificerede ansøgere.

Magisterjob er Dansk Magisterforenings jobportal. Magisterjob korresponderer med DM’s fagblad Magisterbladet, som udsendes til ca. 31.000 akademikere, samt et nyhedsbrev der udsendes hver anden uge.

Magisterjob er din vej til højtuddannede og kvalificerede medarbejdere. Magisterjob henvender sig til en bred skare af relevante jobsøgere, da magistre varetager næsten alle akademiske funktioner; undervisere, forskere, ansatte i det private erhvervsliv eller den offentlige administration kan alle findes blandt magistrene.

Med en jobannonce på Magisterjob får du målrettet kontakt til jobsøgende akademikere med en humanistisk, natur- eller samfundsvidenskabelig universitetsuddannelse.

Få kontakt til de rette kandidater - også dem som er i job
Når du opretter en jobannonce på Magisterjob, rammer du målrettet de aktive jobsøgere. Men hvordan kommer du i kontakt med attraktive passive jobsøgere?
Da denne gruppe i mindre grad orienterer sig om nye jobmuligheder via Magisterjobs søgefunktioner, nås den bedst gennem andre medier. Kombiner derfor din jobannonce på Magisterjob med en printannonce i Magisterbladet eller et joblink i DM’s nyhedsbrev - så får du en mere effektiv eksponering af dit stillingsopslag overfor både aktive og passive jobsøgende.

Trafik på Magisterjob
Trafiktal for Magisterjob:
Mdl. besøg: 5.000 besøg
Mdl. sidevisninger: 12.700 sidevisninger
Jobagenter/aktive brugere: 5.600

Kontakt
Ønsker du at annoncere, eller har du spørgsmål, så kontakt Dansk Mediaforsyning på tlf.: 7022 4088. Du er også velkommen til at sende din annonceordre til mjob@dmfnet.dk hvorefter vi sørger for, at din stillingsannonce bliver oprettet på Magisterjob.

Klik her - og læs mere om annoncering på magisterjob